Het Dierenmuseum - Het virtuele museum over het dier in de kunst en cultuur

Wandelroutes langs dierenkunst op straat

Het Dierenmuseum heeft in de centra van verschillende steden in Nederland dierenkunst geïnventariseerd en daar wandelroutes uitgezet.
Iedere wandelroute vertelt je over de historie van de verschillende dierenkunst en neemt je tegelijkertijd mee door winkelstraten en langs de highlights van een stad. 

De wandelroutes zijn GRATIS en te downloaden door op de afbeeldingen hieronder te klikken, met uitzondering van Den Haag en Rotterdam. Deze wandelroutes kosten € 1.00 (excl. verzendkosten). Hiervoor krijg je een full colour brochure van 24 pagina's (Den Haag) respectievelijk 36 pagina's (Rotterdam). Je kunt deze wandelingen bestellen door een e-mail te sturen naar info@dierenmuseum.nl. Je krijgt de wandeling dan per post toegestuurd.

Dus hou je van dieren, kunst, geschiedenis én wandelen, loop dan eens een dierenkunstroute!

En wil je nog meer weten? Het Dierenmuseum geeft ook lezingen over dierenkunst op straat.

Delft

Den Haag

Gouda

Groningen

Leeuwarden

Nootdorp

Rotterdam

Utrecht

Meedoen?

We zijn voornemens om meer dierenroutes in Nederland te maken. Op dit moment werken we aan een dierenroute in Amsterdam. Is er in jouw stad of dorp ook veel dierenkunst en vind je het leuk om samen met het Dierenmuseum een wandelroute uit te stippelen? Neem dan contact op via info@dierenmuseum.nl